Over Lekker Wyn
 

Passie Voor Wijn - Passie Voor Zuid-Afrika

In 2012 werd ik voor het eerst betoverd door Zuid-Afrika. Ik studeerde een half jaar in Stellenbosch, tenmidden van de wijnregio, als deel van een uitwisselingsproject. Een plek die meteen een diepe indruk naliet...
Vorig jaar trok ik terug naar Zuid-Afrika nadat ik eerst mijn job in de logistieke sector had opgezegd. Ik wou iets anders doen in het leven, iets met meer voldoening, met warme mensen én liefst met lekkere wijn. Na een periode van vrijwilligerswerk en verkenningen in de wijnindustrie ontstond het idee zelf wijnen in te voeren naar Belgie. Geen makkelijke branche, maar wel een project met volle goesting!

Lekker Wyn was geboren en zo verkoop ik nu Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijnen via deze webshop en via marktjes en wijnproeverijen. De import zonder tussenhandel zorgt voor een eerlijke prijs en een nauwe band met de producent!

Gelukkig sta ik er niet alleen voor en is Lekker Wyn een project om te laten groeien samen met andere wijnliefhebbers. Proost op een lekkere en spannende toekomst!

Elias Boeykens - Oprichter Lekker Wyn
Antwerpen - 15.04.2018

PS: Voor meer info over de naamkeuze "Lekker Wyn": Bekijk ook zeker eens de blog!