Wijnproeverij

Bij Lekker Wyn hebben we een passie voor wijnproeven! Een proeverij organiseren we graag op maat en kan op elke locatie (bijvoorbeeld gezellig bij een groep vrienden thuis!). Lekker Wyn zorgt dan voor de glazen, de spuugbakken en gediplomeerde wijnkennis! Hieronder 2 voorbeelden van een klassieke proeverij met indicatieve kostprijs. We rekenen steeds een vaste kost van €55 + de kost van de wijnen die gedegusteerd worden. We willen dit met andere woorden heel toegankelijk houden en doen dit echt uit plezier! Ook geven we extra korting als u bij afloop van de proeverij graag enkele flessen (of dozen!) wil kopen.

Heeft u interesse? Neem dan gewoon contact op via "elias@lekkerwyn.be".

 
wijnproeverij1.001.jpeg

Klassieke Proeverij
Voorbeeld 1

10 vrienden willen samen wijnproeven bij iemand thuis. In overleg met de organisator kiezen we 6 interessante maar niet te dure wijnen (zowel wit, rood als schuimwijn) om te vergekijken. Voor de werkuren, de glazen en het proefmateriaal rekenen we een vaste prijs van €55. De wijnen komen in totaal op €78 in dit voorbeeld. Per persoon betaald iedereen dus (maar!) €13,3.
Worden achteraf nog wijnen aangekocht dan geven we nog extra korting!

wijnproeverij2.001.jpeg

Klassieke Proeverij
Voorbeeld 2

7 wijnliefhebbers willen graag een proeverij van 5 rode luxe wijnen. In samenspraak kiezen we verschillende wijnen met verschillende kleur en smaakintensiteiten. Bijvoorbeeld een heerlijk lichte Grenache en een winterse Petit Verdot.
Voor de proeverij rekenen we steeds €55,  daarnaast kosten de wijnen in dit geval €91,5. Per persoon kost de proeverij dus €20,9.
Is er na de proeverij nog wijn over in de fles (en de kans is groot!), dan laten we uiteraard de flessen achter en kan dit nog verdeeld worden binnen de groep! Worden nog flessen aangekocht dan geven we ook hier weer extra korting!
 

Wijnproefavond georganiseerd en was super gezellig! Elias is de perfecte gastheer en hij kent zijn vak. Wijnen voor ieder zijn smaak. Aanrader om eens te doen!
— A.S. (Google Recensie)
Merci et bravo pour cette dégustation très professionnelle.
— A.D. - (mail bericht)