Afhaling

Waar en wanneer kan ik wijn afhalen?
Wijn afhalen kan steeds op afspraak in de Koninklijkelaan 31 te Antwerpen Berchem. Daarnast kan je Lekker Wyn ook geregeld vinden op marktjes. Kijk daarvoor op de kalender.


Levering

Wie levert de wijn?
De levering van de wijn wordt standaard verzorgd door DPD pakketservice. De wijn is verpakt in speciale dozen met maximale bescherming.
In speciale gevallen kunnen we ook zelf (snel) leveren zonder beroep te doen op DPD. Dit moet dan wel onderling worden afgesproken voor het plaatsen van de bestelling.

Hoe lang duurt de levering?
Normaal duurt dit 2-3 werkdagen van het moment van bestelling tot aflevering door DPD bij u thuis. Eens de bestelling is verzonden door Lekker Wyn, krijgt u een e-mail met de tracking-code.

Wat kost de levering?
In België: Tot en met 11 flessen kost de bezorging door DPD (inclusief speciale verpakking tegen breukschade) €9,4. Deze kost wordt duidelijk aangegeven bij de "checkout" van uw bestelling wanneer u kiest voor levering i.p.v. afhaling. Vanaf 12 flessen is de levering gratis.

In Nederland/Duitsland/Luxemburg: Tot en met 11 flessen kost de bezorging door DPD (inclusief speciale verpakking tegen breukschade) €13,9. Deze kost wordt duidelijk aangegeven bij de "checkout" van uw bestelling. Vanaf 12 flessen kost de levering €5,9

Wat als ik niet thuis ben?
Als u niet thuis bent, wordt door DPD gepoogd om af te leveren in de nabijheid (burenlevering). Dit gebeurd uiteraard tegen handtekening voor ontvangst en met een informatiebriefje in uw bus. 
Indien het pakket niet succesvol kan worden geleverd bij u of bij uw buren, dan doet DPD de volgende werkdag een tweede afleverpoging.
Indien deze aflevering wéér niet lukt, doet DPD een briefje in de bus, waarna u een ander afleveradres of een andere afleverdatum kan opgeven, of toestemming kan geven het pakket neer te zetten op een door u aangegeven plek.

Kan ik de dag en het uur van levering bepalen?
U krijgt een eerste bericht van Lekker Wyn en DPD op de dag dat het pakket wordt verzonden. Het pakket is dan zichtbaar bij DPD track & trace en wordt de volgende werkdag geleverd. De volgende ochtend wordt het pakket door DPD meegegeven aan de chauffeur en ontvangt u een 2e bericht met een aflevertijdvak van 60 minuten. U kan ook op dit bericht reageren en een andere bezorgdatum, een ander adres of een "niet-thuis instructie" meegeven.
(Bijvoorbeeld dat de chauffeur het pakket op een bepaalde plek of bij een bepaalde buurman mag achter laten.)
Een preciezere of vroegere planning van het aflevertijdstip is jammer genoeg niet mogelijk.

Wat bij geval van schade of andere problemen?
De wijn wordt door ons verpakt in speciale dozen voor verzending die moeten beschermen tegen breukschade. Tevens wordt de zending verzekerd. Mocht u ondanks deze voorzorgen toch schade vaststellen bij aflevering gelieve dit dan duidelijk te vermelden aan de chauffeur van DPD. In de meeste gevallen zal het pakket dan meteen retour worden genomen. Indien u de schade pas later opmerkt of indien u andere klachten heeft, gelieve dan direct met Lekker Wyn contact op te nemen.


BETALING

Welke betaalmethoden accepteert Lekker Wyn?
U kan betalen via Visa, Masterkaart, American Express of Apple Pay.
Alternatief kan u ook betalen via Paypal (bijvoorbeeld met een gewone debit kaart).

Is online betalen via lekkerwyn.be veilig?
Lekker Wyn maakt voor online betalingen gebruik van de bekende platformen Stripe en PayPal. De uitwisseling van informatie gebeurd versleuteld en is beveiligd tegen misbruik.


over
lekker wyn

Lekker Wyn is een geregistreerde eenmanszaak met ondernemingsnummer 0692.529.124.
Voor meer info over de filosofie van Lekker Wyn, bekijk ook zeker onze blog pagina!
Onze verkoopsvoorwaarden kan u hier terugvinden.