Wijnproeven: ons aanbod!

Wijnproeven op maat

Bij Lekker Wyn hebben we een passie voor wijnproeven! Een proeverij organiseren we graag op maat en kan op elke locatie (bijvoorbeeld gezellig bij een groep vrienden thuis!).
Lekker Wyn zorgt dan voor de glazen, notitie-materiaal en gediplomeerde wijnkennis! We rekenen steeds een vaste kost van €55 + de kost van de wijnen die gedegusteerd worden. We willen dit met andere woorden heel toegankelijk houden en doen dit echt uit plezier! Ook geven we extra korting als u bij afloop van de wijndegustatie graag enkele flessen (of dozen!) wil kopen.

Wijnproeven aan huis (ruime regio Antwerpen)

Interesse in een wijnproeverij aan huis? Hieronder vindt u 2 uitgewerkte voorbeelden met prijsindicatie. We zetten ook graag even wat praktische details op een rij:

  • Wijnproeven kan met min. 8 tot max. 50 personen.

  • Een wijnproeverij duurt meestal 2 uur tot 2,5 uur.

  • Wijnen, glazen, notitiemateriaal en foto’s/documentatie wordt voorzien.
    Eventueel kan u zelf nog voor hapjes zorgen.

Loopt het water (of de wijn..) je al in de mond?

Wijnproeverij aan huis in Antwerpen: Een groep studenten leert wijnproeven in een gezellige sfeer!

Wijnproeverij aan huis in Antwerpen: Een groep studenten leert wijnproeven in een gezellige sfeer!

Wijnproeven aan huis: Ontdek waarom Zuid-Afrikaanse wijnen zo lekker zijn!

Wijnproeven aan huis: Ontdek waarom Zuid-Afrikaanse wijnen zo lekker zijn!

 

Twee (prijs)voorbeelden

wijnproeverij1.001.jpeg

Wijnproeverij aan huis - Voorbeeld 1

10 vrienden willen samen wijnproeven bij iemand thuis. In overleg met Lekker Wyn kiezen we 8 interessante maar niet te dure wijnen (zowel wit, rood als schuimwijn) om te vergelijken. Voor de verplaatsing, de tijd, de glazen en het proefmateriaal rekenen we een vaste prijs van €55. De wijnen komen in totaal op €81 in dit voorbeeld. Per persoon betaald iedereen dus (maar!) €13,6.
Worden achteraf nog wijnen aangekocht dan geven we nog extra korting.


 

wijnproeverij2.001.jpeg

Wijnproeverij aan huis - Voorbeeld 2

10 wijnliefhebbers willen graag een proeverij van 6 rode luxe wijnen. In samenspraak kiezen we verschillende wijnen met verschillende kleur en smaakintensiteiten. Bijvoorbeeld een heerlijk lichte Grenache en een winterse Petit Verdot.
Voor de proeverij rekenen we steeds €55, daarnaast kosten de wijnen in dit geval €91,5. Per persoon kost de proeverij dus €14,7. Is er na de proeverij nog wijn over in de fles, dan laten we uiteraard de flessen achter en kan dit nog verdeeld worden binnen de groep! Worden nog flessen aangekocht dan geven we ook hier weer extra korting!


Tevreden klanten!

Merci et bravo pour cette dégustation très professionnelle.
— A.D. - (facebook bericht) op 29 juli 2018
Wijnproefavond georganiseerd en was super gezellig! Elias is de perfecte gastheer en hij kent zijn vak. Wijnen voor ieder zijn smaak. Aanrader om eens te doen!
— A.S. (Google Recensie) op 4 september 2018
 
Ik vond het een heel geslaagde avond en denk dat iedereen er van genoten heeft! Geen enkel negatief puntje om iets op aan te merken.
— Jannes W. (mail bericht) op 24 november 2018