Anni Sauvignon Blanc (Vrede en Lust)

Anni Sauvignon Blanc (Vrede en Lust)

from 10.50

Producent: Vrede en Lust.
(Info/Foto/Video onderaan)
Over de wijn: Een Sauvignon Blanc met typische “cool climate” aroma’s van kruisbes en zwarte bes en groene aromas zoals gras. Mooie frisse zuren en veel mineraliteit dankzij het gebruik van druiven uit Elgin (langs de koelere en rotsachtige kustlijn van Zuid-Afrika).
Eten/Drinken: Zomers aperitief, schaal- en schelpdieren of andere lichte gerechten met limoen of citrustoets.
Awards:
2018 Frank van der Auwera - Top 300 wijnen in België (in zijn prijsklasse)
2018 NWC Top 100 wines in South Africa
2018 NWC Double Platinum winner
2017 Frank van der Auwera - Top 300 wijnen in België (in zijn prijsklasse)

Fles/Doos:
Quantity:
+ In Winkelwagen

Over Vrede & Lust:
Vrede & Lust is gelegen in de prachtige vallei van Franschhoek. Het werd in 1668 gesticht door een Vlaming en kende sindsdien een rijke geschiedenis. Sinds 1996 is de boerderij in handen van de the Buys familie. Zij maakten van Vrede & Lust en modern bedrijf met o.a. een van de grootste installaties van zonnepanelen op een Zuid-Afrikaans wijndomein. Meer info in de video onderaan.

Meer recent kocht Vrede & Lust naast het historische domein in Franschhoek ook een lap grond aan de kust dichtbij Elgin. Hier heerst een koeler klimaat wat nieuwe mogelijkheden biedt in het gamma van wijnen. O.a. de druiven van deze Riesling worden gerijpt op deze nieuwe locatie.

Wijnmaakster bij Vrede & Lust is Susan Erasmus. Een vrouw met passie en wijnmaakster van het jaar in Zuid-Afrika in 2007.

Meer info over dit wijndomein? Kijk ook op www.vnl.co.za

 

Vrede & Lust: “Vinified by the Sun”Vrede & Lust: Wijnmaakster Susan Erasmus